Jälkiruuat
Suolaiset välipalat
Ruokavalio
Maidoton
Laktoositon
Vähälaktoosinen
Soijaton
Munaton
Gluteeniton
Ei-vehnää-ohraa-ruista
Kontaminaatioriskit
Bataattisose tuo vohveleihin väriä ja makua. Vohvelit sopivat tarjoiltavaksi sekä suolaisten että makeiden täytteiden kanssa. Vohveleita tulee noin kahdeksan kappaletta.
Ainesosat
100 g | maidotonta margariinia |
4 dl | vettä |
25 g | tuorehiivaa |
5 dl | gluteenitonta hienoa jauhoseosta |
200 g | bataattisosetta |
0,25 tl | suolaa |
1 rkl | psylliumia |
Paistamiseen: | öljyä |
Linkitetyt ruoka-aineet:
vesi, hiiva, bataatti, ruokasuola, rypsiöljy, palmuöljy, kookosöljy, E471, E472c, keinotekoinen aromi, E160a, maissitärkkelys, riisijauho, perunatärkkelys(jauho), ruokosokeri, E412, E464, E401, E440, E101, psylliumsiemen
Valmistusohje
Valmistusaika:
Melko pitkäkestoinen (yli 1h)
Annokset:
4
kpl
1. Sulata rasva. Lisää joukkoon vesi.
2. Liuota hiiva haaleaan vesi-rasvaseokseen. Sekoita joukkoon muut ainekset. Anna turvota 15 minuuttia.
3. Paista öljytyllä vohveliraudalla vohveleiksi.