
Liha- ja kanaruuat
Ruokavalio
Maidoton
Laktoositon
Vähälaktoosinen
Soijaton
Munaton
Gluteeniton
Ei-vehnää-ohraa-ruista
Kontaminaatioriskit
Maistuva ruoka syntyy bataatista ja kinkusta. Ainekset vain sekoitetaan keskenään ja uuni hoitaa kypsytyksen. Jos haluat tarjolle kasvisruuan, vaihda kinkkusuikaleiden tilalle 2 purkkia (á 400/240 g) kikherneitä. Tarjoile laatikko esimerkiksi raikkaan vihersalaatin kanssa.
Ainesosat
60 g | purjoa |
200 g | kinkkusuikaleita |
600 g | bataattisosetta |
2 dl | vettä |
1 tl | suolaa |
Voiteluun: | maidotonta margariinia |
Linkitetyt ruoka-aineet:
purjo, bataatti, vesi, ruokasuola, sika, E451, polydekstroosi, E407a, E300, E250, rypsiöljy, palmuöljy, kookosöljy, E471, E472c, keinotekoinen aromi, E160a
Valmistusohje
Valmistusaika:
Melko pitkäkestoinen (yli 1h)
Annokset:
6
kpl
1. Halkaise, huuhtele ja viipaloi purjo.
2. Sekoita kaikki laatikon ainekset keskenään.
3. Voitele uunivuoka. Kumoa seos vuokaan.
4. Paista 200-asteisessa uunissa n. 1 tunti.