Jälkiruuat
Ruokavalio
Maidoton
Laktoositon
Vähälaktoosinen
Soijaton
Munaton
Gluteeniton
Ei-vehnää-ohraa-ruista
Kontaminaatioriskit
Banaani tuo taikinaan makeutta ja pitää lettuja koossa. Banaanisoseen tilalla voit käyttää myös perunasosetta. Tarjoa letut esimerkiksi ruokavalioon sopivan hillon ja vaahtoutuvan vaniljakastikkeen kanssa. Ohjeella tulee n. 20 pientä lettua.
Ainesosat
300 g | banaania |
3 dl | vettä |
ripaus | suolaa |
2 rkl | sokeria |
2 dl | gluteenitonta hienoa jauhoseosta |
0,5 tl | leivinjauhetta |
Paisto: | maidotonta margariinia |
Linkitetyt ruoka-aineet:
banaani, vesi, ruokasuola, ruokosokeri, maissitärkkelys, riisijauho, perunatärkkelys(jauho), E412, E464, E401, E440, E101, E450, E500/ruokasooda (leivinjauhe), E330, rypsiöljy, palmuöljy, kookosöljy, E471, E472c, keinotekoinen aromi, E160a
Valmistusohje
Valmistusaika:
Melko nopea (alle 1h)
Annokset:
6
kpl
1. Soseuta banaani. Lisää joukkoon vesi.
2. Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää ne banaanin joukkoon hyvin sekoittaen.
3. Anna taikinan turvota 15-30 minuuttia.
4. Paista lettupannulla tai paistinpannulla rasvassa molemmin puolin.