Makeat pullat ja muffinsit
Ruokavalio
Maidoton
Laktoositon
Vähälaktoosinen
Soijaton
Munaton
Gluteeniton
Ei-vehnää-ohraa-ruista
Kontaminaatioriskit
Banaani tuo luonnollista makeutta muffineihin. Lisää halutessasi mausteita, kuten kardemummaa, kanelia tai inkivääriä.
Ainesosat
250 g | maidotonta margariinia |
2 dl | sokeria |
1 | banaani |
2 dl | tattarijauhoja |
2 dl | gluteenitonta jauhoseosta |
1 tl | ruokasoodaa |
1 tl | leivinjauhetta |
3 dl | vettä |
Linkitetyt ruoka-aineet:
ruokosokeri, banaani, vesi, rypsiöljy, kookosöljy, sheaöljy, ruokasuola, E471, luontainen määrittelemätön aromiuute, E160a, tattari, peruna (juures), pellavansiemen, psylliumsiemen, E500/ruokasooda (leivinjauhe), E450, E330, maissitärkkelys
Valmistusohje
Valmistusaika:
Nopea (alle ½h)
Annokset:
25
kpl
1. Vaahdota rasva ja sokeri. Soseuta banaani ja sekoita vaahtoon.
2. Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää taikinaa vuorotellen nesteen kanssa.
3. Jaa taikina muffinivuokiin. Jos käytössäsi on muffinipelti, laita vuoat sen koloihin.
4. Paista 175-asteisessa uunissa n. 12 minuuttia.