Banaani-myslipatukat resepti

Banaani-myslipatukat
Suolaiset välipalat
Suolaiset ja makeat naposteltavat

Ruokavalio

Maidoton
Laktoositon
Vähälaktoosinen
Soijaton
Munaton
Gluteeniton
Ei-vehnää-ohraa-ruista

Kontaminaatioriskit

Voit käyttää myslipatukoihin mitä vain ruokavalioosi sopivia hiutaleita. Patukat ovat sisältä pehmeitä ja säilyvät ilmatiiviissä rasiassa jääkaapissa n. 5 vuorokautta.

Ainesosat

2 banaania
2 dl gluteenittomia kaurahiutaleita
1 tl rypsiöljyä
2 rkl (maustettua) pellavarouhetta
2 rkl rusinoita
Linkitetyt ruoka-aineet: banaani, viinirypäle/rusina, gluteeniton kaura, rypsiöljy, pellavansiemen, tyrni

Valmistusohje

Valmistusaika:
Nopea (alle ½h)
Annokset:
12
kpl

1. Kuori ja soseuta banaanit haarukalla.

2. Sekoita soseen joukkoon muut ainekset.

3. Muotoile massasta peukalon kokoisia patukoita. Nosta patukat leivinpaperilla vuoratulle pellille.

4. Paista 200-asteisessa uunissa n. 10 minuuttia.