Suolaiset välipalat
Suolaiset ja makeat naposteltavat
Ruokavalio
Maidoton
Laktoositon
Vähälaktoosinen
Soijaton
Munaton
Gluteeniton
Ei-vehnää-ohraa-ruista
Kontaminaatioriskit
Voit käyttää myslipatukoihin mitä vain ruokavalioosi sopivia hiutaleita. Patukat ovat sisältä pehmeitä ja säilyvät ilmatiiviissä rasiassa jääkaapissa n. 5 vuorokautta.
Ainesosat
2 | banaania |
2 dl | gluteenittomia kaurahiutaleita |
1 tl | rypsiöljyä |
2 rkl | (maustettua) pellavarouhetta |
2 rkl | rusinoita |
Linkitetyt ruoka-aineet:
banaani, viinirypäle/rusina, gluteeniton kaura, rypsiöljy, pellavansiemen, tyrni
Valmistusohje
Valmistusaika:
Nopea (alle ½h)
Annokset:
12
kpl
1. Kuori ja soseuta banaanit haarukalla.
2. Sekoita soseen joukkoon muut ainekset.
3. Muotoile massasta peukalon kokoisia patukoita. Nosta patukat leivinpaperilla vuoratulle pellille.
4. Paista 200-asteisessa uunissa n. 10 minuuttia.