Banaani-mustikkatuorepuuro resepti

Banaani-mustikkatuorepuuro
Puurot

Ruokavalio

Maidoton
Laktoositon
Vähälaktoosinen
Soijaton
Munaton
Gluteeniton
Ei-vehnää-ohraa-ruista

Kontaminaatioriskit

Tuorepuuro on todellinen kiireisen aamun pelastus. Valmista ruokavalioosi sopivilla hiutaleilla ja marjoilla jo edellisenä iltana. Puuro tekeytyy yön aikana ja aamulle jää vain nauttiminen.

Ainesosat

kypsä banaani
1 dl kasvijuomaa (esim. riisistä)
1 dl riisihiutaleita
1 rkl mustikkajauhetta
Linkitetyt ruoka-aineet: banaani, vesi, riisi (vilja), auringonkukkaöljy, E341, merisuola, E418, E340, mustikka

Valmistusohje

Valmistusaika:
Pitkäkestoinen (yli 2h)
Annokset:
1
kpl

1. Soseuta banaani haarukalla kulhossa.

2. Lisää loput ainekset ja sekoita.

3. Nosta jääkaappiin vähintään 2 tunniksi.