Makeat kakut
Ruokavalio
Maidoton
Laktoositon
Vähälaktoosinen
Soijaton
Munaton
Gluteeniton
Ei-vehnää-ohraa-ruista
Kontaminaatioriskit
Mehevä ananaskakku maistuu kahvipöydässä. Vaihtele kakkuun käyttämääsi marja- tai hedelmäsosetta ruokavalion, mieltymystesi tai juhlan teeman mukaan. Näin voit tehdä samalla reseptillä monia erimakuisia kakkuja.
Ainesosat
3 dl | tattarijauhoja |
2,25 dl | perunajauhoja |
1,5 tl | psylliumia |
3 tl | vanilliinisokeria |
2,25 dl | sokeria |
3 tl | leivinjauhetta |
125 g | maidotonta margariinia |
2,75 dl | ananassosetta |
Voiteluun: | maidotonta margariinia |
Jauhotukseen: | karkeaa riisijauhoa |
Linkitetyt ruoka-aineet:
ruokosokeri, ananas, tattari, perunatärkkelys(jauho), psylliumsiemen, keinotekoinen aromi, E450, E500/ruokasooda (leivinjauhe), E330, maissitärkkelys, rypsiöljy, vesi, palmuöljy, kookosöljy, E471, E472c, ruokasuola, E160a, riisi (vilja)
Valmistusohje
Valmistusaika:
Melko pitkäkestoinen (yli 1h)
Annokset:
16
kpl
1. Sekoita kuivat aineet keskenään.
2. Sulata rasva. Lisää kuiviin aineisiin.
3. Sekoita taikinaan ananassose.
4. Voitele ja jauhota kakkuvuoka. Kumoa taikina vuokaan.
5. Paista 200-asteisessa uunissa 35-40 minuuttia. Kumoa vasta jäähtyneenä.