Hermesetas Baking sokerin korvike on erytritoli- ja stevioliglykosidipohjainen pöytämakeuttaja, jossa on isomaltuloosia. Se näyttää ja maistuu sokerilta ja siinä on 70 % vähemmän kaloreita kuin normaalissa sokerissa. Hermesetas Baking on erinomainen sokerin korvike leivontaan, ruoanlaittoon ja makeuttamiseen.
Annostelu on helppoa 1:1, kuten käyttäisit tavallista sokeria. Tämän tuotteen avulla saat kauniita, maukkaita leivonnaisia ja onnistut vähäkalorisessa ruoanlaitossa.
Erityistä: Isomaltuloosi saa leivonnaiset ruskistumaan kauniisti uunissa, jolloin ne saavat hienon paistopinnan. Tuote sopii myös karamellisointiin.
Lisätietoa Hermesetas-tuotteista täällä.
Ainesosat
Makeutusaine: (erytritoli), isomaltuloosi, makeutusaine: (Stevioliglykosidit Steviasta).
Liiallisella kulutuksella voi olla laksatiivinen vaikutus. Isomaltuloosi on glukoosin ja fruktoosin lähde.
Saattaa sisältää pieniä määriä soijaa ja pähkinää.