Suomessa valmistettu Keiju Laktoositon 70 % on maukas yleislevite. Se sopii hyvin henkilöille, jotka etsivät laktoosittomia tai maidottomia vaihtoehtoja tai haluavat välttää eläinperäisiä tuotteita, kuten vegaaneille. Keiju Laktoositon sisältää lasten normaaliin kasvuun ja kehitykseen tarvittavia välttämättömiä rasvahappoja sekä runsaasti luuston kehitykseen tarvittavaa, kasviperäistä D2-vitamiinia. Tuotteelle on myönnetty Sydänmerkki osoitukseksi sydänterveydelle paremmasta valinnasta rasvan laadun ja suolan suhteen. Pakkauskoot 400 g ja 600 g.
Ainesosat
Rypsiöljy (48 %),
vesi,
kasvirasvat (SG-palmu**, kookos),
emulgointiaineet (E471 ja E472c kasvirasvasta),
suola (0,7 %),
aromi,
A- ja D2-vitamiini,
väri (beta-karoteeni)
**Kestävän kehityksen mukaisesti tuotettua ja sertifioitua palmuöljyä